Van Gaal og van Persie ude

Holland var endnu engang ude i 120 minutters fodbold og straffespark, men semifinalen blev endestationen for van Persie og co.

Holland nåede finalen ved VM 2010 i Sydafrika, men tabte til Spanien. Ved dette VM har der ikke været store forventninger til Holland, men alligevel har holdet gjort det godt og overrasket de fleste. Men det blev ikke til en billet til finalen denne gang.

Argentina var for stærke på straffespark, og snuppede sejren i en taktisk affære uden de store målchancer. Robin van Persie blev skiftet ud i den forlængede spilletid, uden at have gjort sig specielt bemærket undervejs i opgøret.

Van Gaal blev hollændernes store helt i kvartfinalen, da han skiftede reservekeeper Tim Kruul ind kort før tid, hvorefter Newcastle-keeperen snuppede to straffespark. Det fik van Gaal ikke gjort i gårsdagens kamp, da han allerede havde brugt de tre udskiftninger.

Brændte straffespark af Sneijder og Vlaar kostede for Holland, som nu i stedet skal spille kamp om 3./4.pladsen på lørdag mod de brasilianske værter, mens Tyskland og Argentina søndag skal kæmpe om guldet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Evra ud - Blind ind?

Næste artikel

United møder Valencia i pre-season

ANNONCE