Van Gaal roser Giggs

Louis van Gaal vil ikke kommentere på diverse rygter om sin egen fremtid, men han har ros til sin assistent, Ryan Giggs, der gør et godt arbejde.

Da Louis van Gaal forrige sommer blev ansat som ny manager, blev klub-legenden Ryan Giggs hans assistent. Ifølge rygterne var aftalen, at Ryan Giggs skule overtage jobbet, når hollænderens kontrakt udløb efter tre år.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nu har Van Gaal været træner i halvanden sæson, og i skrivende stund ser det ikke ud til, at hollænderen er træner i United efter sommer, skal man tro de mange rygter.

Rygter som manageren ikke vil kommentere på, da han ikke vil være med til at grave sin egen grav, men han har store roser til sin assistent, Ryan Giggs.

– Jeg er meget imponeret over hans hårdtarbejdende attitude. Det er sjældent at tidligere spillere lægger så meget i trænergerningen, udtaler Van Gaal ifølge The Independent.

– Hans job er at analysere vores modstandere, og han er rigtig god til det. Hans trænerevner, og hans evne til at læse spillet er også virkelig gode. Jeg er meget tilfreds med ham.

Ryan Giggs er for nogle United-fans førsteprioriteten, hvis Louis van Gaal til sommer skulle modtage en fyreseddel. I går udtalte Rio Ferdinand, at han meget gerne så Giggs som den næste chef på Old Trafford.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pengene vælter ind

Næste artikel

U21 til tops efter sejr over City

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share