Van Gaal: Vi spillede for nervøst

Den hollandske manager glæder sig over, at United atter holder buret rent og napper tre point. Men han savner flere chancer og er ikke tilfreds med matchvinder, Adnan Januzaj.

Endnu en 1-0-kamp. Manchester United har  formået at få seks point ud af tre skud på mål i sæsonens første to kampe. En kendsgerning, som manager Louis van Gaal tager med ophøjet ro efter dagens sejr over Aston Villa:

– Du skal score et mål mere end modstanderen, og det gjorde vi i dag. Det var en udekamp, så jeg er godt tilfreds, lyder det fra hollænderen ifølge Sky Sports.

Han indrømmer dog, at “de røde djævle til tider spillede for nervøst på Villa Park. De første 20 minutter var gode, men derefter faldt niveauet ifølge van Gaal. 

– Vi scorede et fantastisk mål, med en vidunderlig aflevering fra Juan Mata og en flot afslutning af Adnan Januzaj. Men derefter virkede vi nervøse.

Kritik til Adnan og Memphis

Adnan Januzaj var ikke med i truppen i den seneste kamp mod Tottenham. I dag fik han chancen fra start, og nogle vil mene, at han greb den, eftersom at han blev matchvinder.

Den holdning deler Louis van Gaal tilsyneladende ikke. I hvertfald var ikke udpræget tilfreds med den unge belgiers præstation.

– Adnan scorede et fantastisk mål, men  de andre aspekter af spillet, er han nødt til at forbedre. Fodbold handler om andet, end at score mål, siger van Gaal i et interview med Sky Sports efter kampen.

Manglen på chancer skyldes ifølge manageren, at der er enkelte spillere, som smider for mange bolde væk. Han er ikke bange for at give eksempler:

– Adnan, Depay og andre spillere taber for mange bolde. Det er unødvendigt, og det er derfor, vi ikke skaber så mange chancer. Det skal forbedres, siger Louis van Gaal.

Manchester United-bossen nævnte ikke, at holdets kaptajn, Wayne Rooney, få anden kamp i streg havde 0 skud på mål.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Blind: Det var en holdpræstation

Næste artikel

Januzaj: Jeg er ikke på vej væk

ANNONCE