Van Persie bakker op om Rooney

Robin van Persie synes, at pressen bør stoppe deres kritik af Wayne Rooney. Han har spillet rigtig godt, lyder det fra holdkammeraten.

Hvor Wayne Rooney og England på skuffende vis ikke kommer med til ottendedelsfinalerne, har van Persie fået en flyvende start på VM, med to sejre og tre mål.

Wayne Rooney har af den engelske presse fået en del kritik, særligt efter kampen mod Italien, hvilket irriterer englænderen. Van Persie bakker nu op om holdkammeraten.

– Wayne er en stor spiller. Jeg kom til Manchester United for at spille med ham, og jeg har aldrig fortrudt det skifte, siger den flyvende hollænder ifølge sportingpreview.com.

– Ved at træne og spille med ham, har han vist mig, at han er en verdensklassespiller. Han har været under en del pres, men det har han været siden sin debut.

Har holdt niveau ved VM

Van Persie lægger særligt mærke til, at kritikerne hurtigt var ude efter Rooney, efter Englands første kamp mod Italien, hvor angriberen spillede venstrefløj. Men han mener, den ikke er berettiget.

– Hvis du ser på hans præstationer, har de været virkelig gode. Han har spillet som venstrefløj og lavet oplægget (til Sturridge, red.). Mod Uruguay synes jeg, at han igen gjorde det godt.

– Jeg synes ikke du kan klandre en mand, der scorer et mål og arbejder benhårdt for holdet og som misser tre chancer med få centimetre – fordi de var centimetre fra at gå ind, og han ikke kan klandres for det.

– Han gav alt hvad han havde i sig for sit land, som han altid gør. Han er en klassespiller og en klassemålscorer, så jeg synes ikke det er fair at kritisere ham så meget.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooney undskylder over for fans

Næste artikel

Agent: Sneijder bliver i Galatasaray

ANNONCE