Rooney undskylder over for fans

Efter England skuffende tabte deres to indledende gruppekampe, undskylder Rooney på de sociale medier

Det er ved at være en fast kutyme, at England skuffer ved VM. Således formåede “de tre løver” heller ikke at leve op til forventningerne ved dette VM, og det beklager Wayne Rooney.

– Undskyld til alle de medrejsende fans, og dem derhjemme for, at vi ikke har klaret det bedre, skrev Rooney på Facebook, efter det blev en realitet, at holdet ikke kan nå ottendedelsfinalerne.

England, der har fire Manchester United spillere med i truppen, fik en skidt start på turneringen, da de tabte 2-1 til Italien. Og selvom Wayne Rooney fik sit første VM-mål mod Uruguay, blev det også her et 2-1-nederlag.

– Vi havde en kæmpe tro på os selv før begge kampe, men beklageligvis er det ikke gået som håbet, slutter Englands nummer 10, der tidligere var ude med riven efter den engelske presse.

England kan pynte på pointtavlen, når de tirsdag møder gruppens helt store overraskelse, Costa Rica. Det mellemamerikanske land har vundet over både Uruguay og Italien, og er dermed sikre på avancement med uafgjort mod England.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ottmar Hitzfeld afslog Manchester United

Næste artikel

Van Persie bakker op om Rooney

ANNONCE