Solskjær: De var klogere end os

Ole Gunnar Solskjær mener, at aftenens nederlag til Arsenal skyldtes, at ‘The Gunners’ var klogere end et udmattet og tungt Manchester United-mandskab.

Årets første kamp endte med et 0-2-nederlag til Arsenal på Emirates Stadium. En kamp, som Arsenal vandt på to scoringer i første halvleg på trods af, at Manchester United havde fået en fin start på opgøret. 

– Vi startede godt og var gode de første 5-6 minutter, og så begyndte de (Arsenal, red.) at spille godt. De var klogere end os, udtalte Ole Gunnar Solskjær til BBC Sport efter kampen.

Det var særligt præstationen i første halvleg, som kostede ‘De Røde Djævle’ kampen ifølge den norske manager.

– Vi virkede alt for tunge i første halvleg til deres fortjeneste. Der var måske noget træthed at spore hos nogle af spillerne, udtalte den 46-årige nordmand med en mulig hentydning til det tætte jule- og nytårsprogram.

– I anden halvleg satte vi dem under pres, men det lykkedes os ikke at score. Vi bibeholdte presset på dem, men viste ikke nok kvalitet.

Solskjær og co. er efter aftenens nederlag i London fem point efter Chelsea på fjerdepladsen, mens der nu blot er fire point ned til Arsenal på tiendepladsen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Maguire: Kontinuerlighed er nøglen til top fire

Næste artikel

van Persie langer ud efter Solskjær: Han er for flink

ANNONCE