VAR-drama i overtiden sikrede United et point på Goodison

Efter en horribel fejl af De Gea i kampens indledende minutter, kom United tilbage på ret kurs via Bruno Fernandes. I de døende minutter var alt ved at smuldre for United da Everton bragte sig foran, men VAR kom endnu engang til undsætning.

United kunne ikke have fået en værre start på dagens opgør mod Everton på Goodison Park.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Blot to minutter inde i kampen lavede De Gea en brøler af de helt store. Med bolden i fødderne havde spanieren masser af tid til at sende en bold op i banen, men tog sig i situationen alt for god tid. Hans udspark røg direkte ind i Calvert-Lewins udstrakte ben og trillede i mål. En utilgivelig fejl af spanieren der ikke var særlig presset i situationen.

United så en tand rystede ud de første par minutter efter målet, hvor særligt Evertons frontduo voldte Lindelöf problemer. Fire minutter inde i kampen kom Calvert-Lewin let ind bag svenskeren fra en lang bold, og hans tåhyler på mål tvang De Gea ud i en fornem redning.

To minutter efter var United tæt på i den anden ende. Matic modtog en tilbagelægning foran feltet og udløste en indersideafslutning der ramte overliggeren.

United begyndte som halvlegen skred frem at sætte sig på tingene. Possesion var i klart rødt favør, og pasningsspillet så til tider præcist og i højt tempo.

Efter 30 minutter betalte Uniteds dominans sig. Everton forsøgte at spille bolden op nedefra ved et målspark, men spillede sig selv i problemer i mødet med Uniteds høje pres. Bolden endte hos Matic der med en simpel aflevering frem i banen fandt en fri Bruno Fernandes, portugiseren forsøgte sig med et djævelsk skud fra godt 25 meter, og bolden sejlede ind forbi Jordan Pickford, der dog uden tvivl burde have reddet den.

Resten af første halvleg forløb uden de store chancer, men med et hav af frispark og hårde tacklinger. Stemningen var lige ved at kamme over mellem spillerne sent i halvlegen da Calvert-Lewin satte en hård tackling ind på Luke Shaw. Ved første halvlegs slutfløjt var United det bedste hold, og det lignede et spørgsmål om at fortsætte de gode takter i anden halvleg, måske endda skrue et niveau op.

Det skete dog desværre aldrig. Anden halvleg var på flere måder en lidt rodet affære, uden særligt store chancer i lange perioder. Gylfi Sigurdsson sendte et frispark på stolpen fra en spids vinkel. Martial og Calvert-Lewin misbrugte begge fine kontramuligheder, men halvlegens rigtige drama faldt først i de døende minutter.

I det 89. minut var Odion Ighalo tæt på at sikre de tre point, men hans afslutning tæt foran mål blev lige akkurat vippet væk med en fornem fodparade af Jordan Pickford. Blot få sekunder senere lignede det at Everton havde stjålet pointene i sidste øjeblik, men – ikke for første gang på det seneste – kom VAR United til undsætning.

Everton brød igennem midten på en omstilling og kom hele vejen ind i boksen hvor Richarlison lagde bolden af Bernard hvis indersideafslutning fra fem meter blev reddet af De Gea på ekstraordinær vis. En fantastisk refleks-redning af spanieren var dog ikke nok, da riposten faldt til Calvert-Lewin der sendte bolden mod mål. Bolden ramte Maguire på vejen og trillede ind langs stolpen. Stemningen på stadion eksploderede da det så ud til at Everton var løbet væk med tre point.

Men Uniteds spillere var straks over dommeren og linjedommeren. De protesterede over at Gylfi Sigurdsson sad ned på banen i en offsideposition, hvorfra han blokerede De Geas udsyn da Calvert-Lewin sparkede. Dette viste VAR sig at være enig i, og målet blev underkendt til stor frustration for hjemmefansene.

Efter slutfløjtet blev Carlo Ancelotti vist et rødt kort af dommer Chris Kavanagh for at have været for vokal med sin utilfredshed.

I sidste ende var uafgjort nok et fair resultat, men United vil ærgre sig over at de ikke byggede på den fine præstation i første halvleg. Muligheden for at komme helt op i røven på Chelsea glippede i dag, men der er dog stadig blot tre point op til fjerdepladsen i skrivende stund.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her til B
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Greenwood og Martial i front

Næste artikel

Maguire mener, at det underkendte mål var korrekt dømt

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share