Varane: Vi har kvalitet nok i truppen til at vinde Champions League

Manchester United har ikke overbevist mange af deres fans om, at der venter trofæløft i denne sæson. Alligevel tror Varane på, at Manchester United har muligheden for at vinde Champions League.

Manchester United møder i morgen Galatasaray, og derfor var der naturligvis planlagt et pressemøde op til morgendagens kamp. Her var både Erik ten Hag og Raphael Varane at finde bag mikrofonerne i presserummet. Raphael Varane nævnte, at Manchester United har muligheden for at vinde den prestigefyldte Champions League-turnering, på trods af den skuffende start klubben har fået på sæsonen.

– Jeg tror, vi har kvaliteten i truppen til at vinde turneringen, men vi skal forbedre os, og i morgen er en god mulighed for at få de første point i gruppespillet.

Den franske forsvarsspiller nævner, at det er de små detaljer, som afgør, hvem der når langt i turneringen, som franskmanden tidligere har vundet fire gange.

– Jeg tror, at konkurrencen handler om detaljer, og du skal være effektiv for at vinde konkurrencen. I de sidste uger, tror jeg, det vi kan forbedre, er at være mere effektive foran målet.

Raphael Varane anerkender dog også, at holdet bliver nødt til at forbedre sig for at komme i betragtning til at løfte pokalen med de store ører.

– Ja, vi skal lave nogle forbedringer. Vi har ikke fået den start på sæsonen, som vi havde forventet, men jeg tror stadig, at vi har kvaliteten til at konkurrere med de bedste hold i verden.

Om Manchester United tager de første skridt mod Wembley, hvor finalekampen skal spilles, finder vi ud af i morgen aften kl. 21:00, hvor kampen fløjtes i gang.

4 kommentarer
 1. Wtf….?

  Vinde Champions League….!!!!!

  Måske vi lige skal starte med at kunne vinde over Brighton og Crystal Palace…

  Tror aldrig vi kommer i nærheden af pokalen med de store øre med ETH på broen…desværre.

  Håbløst og trist

 2. At du giver ETH skylden for den her ringe start synes jeg sgu er tarveligt. Har vi overhovedet set hans reele start elever? Skader og spillere der ikke rigtigt er vendt tilbage fra ferie i den rigtige form har for mig været en af årsagerne til det sejler.

 3. Jeg kan ikke se nogen anden manager, kunne gøre det bedre, med det spillermateriale, skader, primadonna og kaos, som ETH er en del af.
  Solskjær havde vel samme udfordring med spillermaterialet, og opnåede jo ikke noget specielt, Moyes kunne intet, Gaal vandt FA cup, Mourinho fik jo ikke mere ud af det. Hvis United skal tilbage på rette køl, er vi nødt til at give noget tillid, og tid til en manager, på et eller andet tidspunkt lad ham få mere end 2 år og ihvertfald sin kontraktperiode. Tænk hvis Ferguson var røget ud, inden han havde fået tid til st vise sit værd.

  Men nej, ser ikke meget værdi i, at tro på CL sejr. Jeg ser næsten hellere at vi ryger tidligt ud, så vi kan fokusere på Pl, top 4 og så er vi måske mere klar til CL næste år. Jeg ser truppen være stærkere end sidste år, men ikke stærk nok endnu til top 2 i Pl og succes i CL, men det skal nok komme.

 4. TC

  Tja hvis ikke ETH har ansvaret hvem har så….?

  Jeg har set samtlige kampe indtil nu inkl pre-season kampene og jeg ser et United hold der stadig stadigt famler efter et klart og tydeligt spille koncept.

  Jeg medgiver at der er mange skader og unødvendigt uro i truppen, men som jeg skriver andetsteds herinde så har nøglespiller ikke været på det niveau man kan og bør forvente herunder bla Bruno, Rashford, Casemiro….

  Men når de optræder for deres respektive landshold er de i god form…

  En trup som den United råder over med det spiller materiale må ikke tabe så klart til Brighton og til dels Crystal Palace som man få dage forinden slog klart med et reservehold i min optik, selvfølgelig kan alle hold tabe en gang i mellem pga f.eks stolpe ud og en modstander keeper der står sit livs kamp…Men måden vi har tabt på er under al kritik, de to øvrige hjemmekampe mog Wolves og Forest var også elendige, førstnævnte med flest skud på mål i mange år på Old Trafford og sidstnævnte foran med 2 efter 4 minutter….det er ETH der sætter holdet og taktikken, derfor er ansvaret hans.

  Jeg tvivler på ham nu og syntes det er berettiget efter denne elendige sæsonstart.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Romano: United indleder diskussioner om vigtig midterforsvarer

Næste artikel

AFSTEMNING: Månedens spiller

ANNONCE