Varela: Van Gaal har speciel personlighed

Guillermo Varela mener ikke der er problemer med sydamerikanske spillere, men mener, at van Gaals personlighed kan være svær for spillerne.

22-årige Guillermo Varela har i denne sæson fået tre kampe for United. Senest leverede han en glimrende præstation på højrebacken i kampen mod Derby i FA Cuppen.

Men det har ikke altid været lige let for backen fra Uruguay, det skriver Manchester Evening News i dag.

– For at være ærlig har jeg aldrig haft nogle problemer med manageren. Når vi har snakket, har det været enkelt og ligetil. Men han har en svær og speciel personlighed, der ikke altid er lige let for spillerne, siger Varela.

Varela, der har været i United siden sommeren 2013, sad på bænken i kampen mod Southampton, en kamp der var ved at vælte Louis van Gaal. Og Varela anerkender de følelser mange fans havde bagefter.

– Tribunerne var ved at vælte. De ved at tingene ikke kører som de burde, og så bliver fansene utrygge og nervøse, ligesom os spillere, siger Varela.

Sidste sæson var Varela udlejet til Real Madrids reserver, hvor han fik masser af spilletid og stor ros af daværende cheftræner Zinedine Zidane, der sidenhen er blevet sat i front for førsteholdet i den spanske hovedstad.

Varela er glad for året i Spanien, og kritiserer samtidig den u21-struktur der er i England i øjeblikket. Senest illustreret ved, at u21-kampen mod Everton i mandags måtte flyttes til en træningsbane bag lukkede døre, grundet vand på banen.

– Det år med Castilla lærte mig en masse og gav mig en masse erfaring og selvtillid. Jeg er meget glad for tilliden og ønsker Zidane alt det bedste i Real. Castilla er noget helt andet, hvor du spiller i Segunda Division eller Segunda B, og er under stort pres. Du behandles som en førsteholdsspiller og det er virkelig imponerende.

– Her i Manchester behandles reserverne helt anderledes. Ligaen er ikke specielt god og handler mest om udvikling. Det er godt for de helt unge spillere der er i gang med at vokse og udvikle sig, men når du når en vis alder, kan du ikke bruge det til noget, lyder det fra Varela.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ruud returnerer til træningsbanerne

Næste artikel

Rygte: Aftale om stortalent er på plads

Relaterede artikler
Total
0
Share