Venskabskampe stadig en mulighed

Manchester United overvejer stadig, om man skal rejse rundt og tjene penge på venskabskampe, nu hvor der ikke er Champions League på programmet i år.

Uniteds managing director Richard Arnold bekræfter, i følge Manchester Evening News, at klubben stadig overvejer om man skal rejse rundt i verden, og tjene penge på at spille nogle lukrative venskabskampe.

– Det er noget vi fortsat ser på, og som altid kommer forberedelserne til det der sker på banen i første række. I mange år har vi rejst på pre-season tours, med det formål at få holdet spillet sammen. Det er også noget vi ser på sammen med Louis van Gaal, med henblik på fremtiden, siger Arnold.

Louis van Gaal var i sommers ude med kritik af Uniteds tur til USA, hvor han mente der var for meget fokus på ting udenfor banen og for meget rejseri. Men det betyder altså ikke, at United ikke vil spille et par lukrative venskabskampe i denne sæson, nu hvor der ingen europæisk fodbold er, ligesom man allerede er ude af Capital One Cuppen.

Men med et par venskabskampe i kalenderen, kan van Gaal måske se flere spillere i aktion, og få sendt reserver i kamptræning. I hvert fald lyder Richard Arnold positiv overfor tanken.

– Jeg har udelukkende positive ting at sige i forhold til manageren, og vi har en fantastisk forståelse for hinanden. Han ved hvad der skal til for at drive en klub af vores størrelse, og jeg for det der sker på banen. Vi har et godt samarbejde, og er taknemlig for hans opbakning, siger Arnold.

Forrige artikel

Mata hylder de Gea

Næste artikel

Velbesøgt supporterarrangement i Odense

ANNONCE