Verdenshjørnerne med til Vodafone Cup

På trods af Manchester United Plc. endnu ikke har offentligjort modstanderne til Vodafone Cup, som vil blive afholdt som opvarmning til næste sæson på Old…

På trods af Manchester United Plc. endnu ikke har offentligjort modstanderne til Vodafone Cup, som vil blive afholdt som opvarmning til næste sæson på Old Trafford, så kan vi idag glæde os til at se 3 hold fra Europa, Sydamerika og Asien.

Det har længe været kendt, at japanske Urawa Reds ville gæste Old Trafford til turneringen, som er blevet til i forbindelse med klubbens forlængelse af hovedsponsoratet med teleselskabet.
Men nu kan vi fortælle, at også PSV Eindhoven fra Holland og argentinske Boca Juniors vil være med i turneringen, som arrangørerne så sigende kalder “The Vodafone cup of champions”.

Turneringen finder sted den 3. august til 5. august og alle klubber er forpligtet til at spille med deres bedste spillere.

Manchester United ventes, at lancere deres hjemmeside om turneringen i næste uge, men allerede nu har vi fundet adressen, og den lyder:
www.VodafoneCup.com

Siden er tydeligvis ikke færdig endnu, men du kan finde en masse information om holdene og turneringen allerede nu.

Udover denne turnering, så er Uniteds opvarming allerede planlagt.
I slutningen af juli vil klubben igen i år tyage turen over Atlanten og besøge “Guds Land”.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Stewart sendt hjem før tid

Næste artikel

Optakt: United gæster Ewood Park

ANNONCE