Van Gaal giver skadesupdate

Selvom flere førsteholdsspillere er på vej tilbage, skal vi ikke regne med de store ændringer i startopstillingen i aftenens kamp mod Liverpool. Så kontant var Louis van Gaals besked på gårsdagens pressemøde.

Louis van Gaal har, ud over et par dårlige resultater, haft et stort antal spillere ude med skader på det seneste. Det lysner dog en smule på den front, da både Cameron Borthwick-Jackson og Ashley Young er tilbage på træningsbanen.

Men hollænderen kan dog fortælle, at ingen af dem vil komme i aktion mod Liverpool, ligesom vi ikke skal regne med, at Bastian Schweinsteiger er klar til 90 minutter. Det var beskeden på pressemødet i går.

– De træner med os nu, men du er nødt til at bruge mere end bare en træning, eller to træninger, til at bygge [din form, red.] op. For eksempel har Young og Valencia været ude i et par måneder, så det er ikke så nemt bare at komme tilbage og tilpasse dig rytmen på dette niveau.

– Ja, det er for tidligt for dem. Også for Schweinsteiger [til at starte inde, red.]. Han har spillet to gange á ti eller 15 minutter. Måske kan han spille 45 minutter, eller 30 minutter, også afhængigt af situationen på banen. Det er ikke noget, jeg kan sige på forhånd, men det er selvfølgelig noget, jeg prøver på.

Svært at komme tilbage med det samme

Schweinsteiger kom ellers banen i anden halvleg mod West Ham, hvor han spillede en vigtig brik i det udlignende mål fra Anthony Martial. Hollænderen anerkender da også, at den erfarne tysker er en vigtig brik at have klar.

– Hans indflydelse på sidste kamp mod West Ham United var kæmpestor, hvor jeg også mener, at han var involveret i målet. Men ja, jeg er nødt til at forlige mig med det faktum, at de er skadede; de er ikke tilbage, bare fordi de har trænet med en enkelt gang.

– Det er svært for enhver spiller at komme tilbage på holdet efter en skade, og her giver jeg altid eksemplet med Marcos Rojo, som var en undtagelse, fordi jeg ikke havde andre backs, så jeg tvang ham til at bygge sin form på førsteholdet.

– Som I så, havde han det svært, og jeg har givet ham 10 minutter, 20 minutter, 50 minutter, 70 minutter og så, til sidst, 90 minutter, men han er meget træt lige nu, og alligevel er han måske nødt til at spille i morgen [i dag, red.]. Det er ikke nemt for en, der har været ude, og måske endda opereret, så det er også en stor omstilling for den her slags spillere.

Usikker på Shaw og Rooney

Luke Shaw og Wayne Rooney må stadig se til fra sidelinjen i et stykke tid endnu, selvom det tyder på, at begge spillere er i bedring. Uniteds manager vil dog ikke endnu sætte en dato på, hvornår vi får dem at se i aktion.

– Det er det samme med Luke Shaw – og med Wayne Rooney; når han vender tilbage, har han allerede haft støtte på i tre uger. Du er nødt til at vente og se til træningerne, om han har selvtilliden til at spille en kamp eller 20 minutter, og det er svært, slutter van Gaal.

Aftenens vigtige kamp mod Liverpool sparkes i gang kl. 21.05 dansk tid. Den bliver vist på 6’eren.

Du kan læse andre betragtninger og varme op til kampen med vores optakt til den store kamp, som du finder her.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vidic: Giggs skal være ærlig

Næste artikel

Startopstillingen mod Liverpool

Relaterede artikler
Total
0
Share