Vidic: Vi skændtes med hinanden

Nemanja Vidic løfter sløret for, hvad der foregik i omklædningsrummet i den forgangne sæson.

Den netop afsluttede sæson var langt fra nogen dans på roser for Manchester United, der sluttede på en katastrofal syvendeplads. 

Nu fortæller Nemanja Vidic, der har spillet sin sidste kamp for United, hvordan han oplevede tiden under og efter David Moyes. 

– Vi skændtes med hinanden. I år mere end nogensinde, for når det går dårligt, viser folk, at de bekymrer sig om det. Vi er stadig venner, men vi skændtes for at blive bedre. Vi ønskede at forbedre os, siger Vidic i et interview med The Telegraphs Mark Ogden. 

– Vi kunne sige de ting til hinanden, fordi vi har været sammen i lang tid, men det gjorde ondt. Det ville ikke være passende, hvis man undlod at diskutere. Vi oplevede nogle svære øjeblikke i omklædningsrummet med hinanden, fortsætter Uniteds nu tidligere anfører. 

Svært under Moyes

Manchester United valgte i slutningen af april at fyre David Moyes, selvom man blot ti måneder forinden havde ansat ham på en seks-årig kontrakt. 

Og skottens fodboldfilosofi, der adskilte sig markant fra Sir Alex Fergusons, gjorde det svært, indrømmer Vidic. 

– Der var en overgangsperiode. Man får en mand ind, som ser anderledes på fodbold, og som ønsker at sætte sit eget præg på holdet, også i forhold til hvordan man spiller, siger Vidic og fortsætter. 

– Ryan (Giggs, red.) har de samme idéer som Sir Alex, og hans tilgang var mere lig Sir Alex’. Det er spillerne mere vant til, og det føltes bedre. 

Den 32-årige serber undlader dog at kritisere Moyes for måden, han greb opgaven i United an på. 

– Jeg siger ikke, at David Moyes er dårlig, men spillerne har det bedre med at spille en speciel form for fodbold. Man bliver dog nødt til at respektere, hvor man er, og der er ingen grund til at tale om en mand, som var her, og som alle ved mistede sit job, fordi han ikke havde succes med det, han prøvede at opnå.

– Det bedste svar, jeg kan give, er, at han prøvede virkelig hårdt, og han var professionel. Han var meget dedikeret, og han var desperat efter at lykkes. Men det skete desværre ikke, og vi er alle kede af det. 

Nemanja Vidic kom til Manchester United fra Spartak Moskva i 2006. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rygte: Leicester City lurer på Powell

Næste artikel

U21: United tabte finalen

ANNONCE