Vidunderbarnet scorede i debut

Manchester United startede som forventet uden Kieran Richardson i startopstillingen, hvilket gav plads til det store forsvarstalent Phil Bardsley på…

Manchester United startede som forventet uden Kieran Richardson i startopstillingen, hvilket gav plads til det store forsvarstalent Phil Bardsley på højreback-pladsen, mens John O”Shea fik plads i venstre side.

Ellers var det et stærkt hold som United stillede op med på Stadium of light.
I den forhadte 4-3-3 formation var Ronaldo, Rooney og Ruud van Nistelrooy helt fremme, mens Ji-Sung Park havde fået genvalg fra start efter hans flotte indsats imod Fulham.

Derudover var Paul Scholes og Alan Smith også med fra start. Skotlands store spiller fra midtugen Darren Fletcher var hverken at finde på banen eller bænken og det samme gjaldt den walisiske helt fra landskampspausen Ryan Giggs.

Første halvleg blev spillet ret kedelig uden nogen store chancer til de to hold før Wayne Rooney brød igennem på en kontrachance og kunne score til 1-0 få minutter før pausen.
Sunderland havde domineret det meste af kampen på det tidspunkt og derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse, at målet faldt på kontra.

Noget af det meste interessante fra første halvleg var desuden at høre Manchester Uniteds supportere dominere det nordøstlige stadion.
United havde inden kampen fået halveret deres andel af billetter, men dette kunne tydeligvis ikke høres på Stadion of light.

Ovenpå scoringen kunne United altså gå til pausen med en spinkel og måske billig føring, men det forsøgte United at ændre på ved at gå ud i anden halvleg med fuld angrebsvillighed og det betød gode chancer til både Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo.
Uniteds koreaner Ji-Sung Park fulgte desuden sidste kamps flotte spil op med endnu en god kamp og havde også et godt forsøg mod Sunderlands mål, som dog blev reddet på stregen.

Forløsningen kom dog et kvarter før tid, hvor United igen reagerede effektivt på en kontramulighed.
Wayne Rooney sendte Nistelrooy på vej , som vandt duellen med forsvarsspilleren og herefter kunne sparke bolden forbi Sunderlands keeper.

Men et par minutter gik det galt for Edwin van der Sars ellers udemærkede dag i Uniteds mål, da han blev passeret chanceløst af et perfekt skud fra Sunderlands Stephen Elliot.

Men heldigvis få minutter efter Nistelrooy 2-0 mål skete der noget på Uniteds bænk.
Det italienske vidunderbarn Giuseppe Rossi blev skiftet ind istedet for hollænderen til hans debut i Premier League.

Den italienske angriber har bombet løs på Uniteds ungdomshold og reservehold siden han kom til klubben for snart et 1½ år siden.
I det 87. minut kom han da også i den rolle som Uniteds fans forhåbentlig vil kunne komme til at huske ham bedst som: Målscorer.

Med et skud 20 meter udefra og et lille snit med en forsvarsspiller røg bolden i kassen og italieneren fik dermed scoret sit første mål i Premier League i sin debut i samme liga.