Vieira: Keane var den bedste

Manchester United og Arsenals opgør mod hinanden har manglet noget seneste par år. Det er efterhånden flere år siden at opgøret ikke betød et opgør mellem…

Manchester United og Arsenals opgør mod hinanden har manglet noget seneste par år.

Det er efterhånden flere år siden at opgøret ikke betød et opgør mellem to klassemandskaber, men opgøret mellem to af Europas bedste midtbanespillere. Et opgør som var garanti for god underholdning og som har givet mange legendariske kampe på grønsværen.

Efter et par års pause uden at have set hinanden lægger Patrick Vieira nu ikke skjul på sin respekt overfor Roy Keane.

“Efter at have spillet i England i 9 år, så vil jeg sige Roy Keane. Han var meget hårdt og meget stærk, men han var fair,” svarer Patrick Vieira i et interview med Fords Feel Football program på spørgsmålet om den bedste modstander.

“Det jeg kunne lide ved ham var at han ikke snakkede. Han ville tage imod tacklingen og ikke sige noget. Det næste øjeblik ville han have sat sig i respekt igen og han ville forvente at du ikke sagde noget igen.”

“Han er ikke den type spiller, som siger meget. Han lader snakken gå med fødderne, men jeg kunne lide ham. Han var fair.”

Også Keanes tidligere holdkammerat Paul Scholes får et par rosende ord med på vejen fra den nuværende Inter-spiller.

“Jeg vidste aldrig hvordan jeg skulle dække ham.
Den her mand er så klog – han er ekspert i 1-2 berøringer, så det er svært at nå hen til ham i tide. Jeg vil sige han var en af de hårdeste at spille mod, fordi man aldrig nåede hen til spilleren i tide før bolden var væk,” siger Vieira om Scholes.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Blackburn Rovers

Næste artikel

Scholes vender tilbage i aften

ANNONCE