– VM passer Paul Pogba bedre, end Manchester United gør

Det handler ikke om, at United skal få det bedste ud af Paul Pogba. Det er franskmanden, som skal blive bedre, udtaler Jose Mourinho til ESPN.

Manchester Uniteds manager udtaler, at VM-slutrunden var et perfekt miljø for Paul Pogba at blomstre i, fordi han – modsat for klubholdet – kun spillede store, vigtige kampe, og fordi han udelukkende havde fodbold at tænke på i en måned. 

– I en måned er han lukket af fra omverdenen og kan kun tænke på fodbold. Han er med sit hold på træningsbanen, isoleret fra resten af verdenen, siger Jose Mourinho til ESPN. 

Han forklarer, at kampene under VM bare bliver større og større undervejs i turneringen. Men i løbet af en Premier League-sæson kan du have en stor kamp og så en mindre kamp, og så en endnu mindre kamp. Og så mister Paul Pogba fokus og koncentration. 

– Jeg tror, at VM er den perfekte scene for en spiller som ham, siger portugiseren. 

Mange fans og fodboldeksperter har nævnt, at Jose Mourinhos vigtigste opgave i den kommende sæson bliver, at få Paul Pogba til at spille på det niveau, som han viste for det franske landshold. Sådan ser han det ikke. 

– Jeg tror ikke, det handler om, at vi skal have det bedste ud af ham. Det handler om, at han giver det bedste, han kan, lyder det fra den tidligere Chelsea-manager.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho om Martial: Man får ikke altid det, man ønsker

Næste artikel

Zlatan: Denne sæson bliver speciel

ANNONCE