VM: To United-spillere på tavlen

Javier Hernandez og Juan Mata kom begge ind fra bænken og scorede ved VM i Brasilien mandag.

Mandag var en god dag for Manchester Uniteds spillere ved VM i Brasilien. Fire spilleres landshold var i kamp, og alle tre nationer leverede overbevisende sejre. Samtidig scorede de to United-spillere, der kom i aktion for deres landshold.

Mexico med Javier Hernandez på bænken fra start skulle bruge et point med Kroatien i gruppe A for at kvalificere sig til 1/8-finalerne. Javier Hernandez kom ind fra bænken og scorede til 3-0 på et hovedstød, før Kroatien reducerede til slutresultatet 3-1.

I Gruppe B startede David De Gea og Juan Mata begge på bænken for Spanien, som allerede var slået ud af turneringen. Spanien fik reddet lidt af æren med en sejr på 3-0 over Australien. Juan Mata blev skiftet ind og scorede Spaniens sidste mål i kampen og i slutrunden.

Robin van Persie og Louis van Gaals Holland var i direkte duel om førstepladsen i gruppe B mod Chile. Karantæneramte van Persie kunne se Louis van Gaals tropper tage tredje sejr ud af tre mulige med en 2-0 sejr, der booker dem en kamp mod Hernandez’ Mexico i 1/8-finalen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Avis: Ferdinand fortsætter i London

Næste artikel

Kicker: United stadig varme på Kroos

ANNONCE