Vrede dommere overvejer Chelsea-boykot

Den engelske dommerstand er rasende på Chelsea. Ifølge en tidligere topdommer overvejes det om de gider dømme holdets kampe.

Chelsea er røget ud i noget af et stormvejr, efter at de i sidste uge anklagede dommer Mark Clattenburg for racisme og andre uretfærdigheder ovenpå 2-3-nederlaget til Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Racismeanklagen trak de tilbage, men Clattenburg er stadig under anklage for upassende sprogbrug. Ifølge Clive Wilkes, tidligere topdommer, har flere fået nok.

– Jeg holder kontakten med flere af mine gamle kolleger, og der er en utvetydig opbakning til Mark i den situation, han i øjeblikket står i. Jeg ved sågar, at et par stykker snakker om helt at boykotte Chelseas kampe, siger Wilkes til The Sun.

– Det er ingen overdrivelse at sige, at dommerstanden i landet aldrig har følt sig mere udsat. De er desillisionerede, de føler sig usikre og savner opbakning. Mange ønsker at komme ud med spyttet, men de er bange for at blive degraderet og fyret, hvis de står frem.  Der har sågar været tale om strejke, men det er absolut sidste udvej.

I denne uge får Kevin Friend fornøjelsen at dømme Chelseas udekamp mod Swansea.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United droppede ung van Persie

Næste artikel

Startopstillingerne på Old Trafford

ANNONCE