Watford vækker dårlige minder hos Mourinho

Der er revanche til gode, når Watford i morgen besøger Old Trafford.

En af sæsoens absolut dårligste kampe. Det kan man vist godt sige om det første opgør i sæsonen mod lørdagens modstander, for her tabte Manchester United ganske skamfuldt med 1-3 på Vicarage Road. 

José Mourinho husker tilbage på den kamp, som stadig vækker harme hos ham. Han mener nemlig, at United blev uretfærdigt behandlet undervejs. 

– Jeg var rasende ved deres første mål. Anthony Martial blev tacklet meget voldsomt og måtte efterfølgende forlade banen, men målet talte alligevel. 

José Mourinho er dog kommet videre siden dengang, og han siger, at han ser Watford som et velorganiseret og farligt hold, der sagtens kan volde United problemer endnu en gang. 

– Jeg ved, at de er meget svære at spille mod. Nogle hold stiller sig dybt uden at være velorganiserede, men det er Watford.

– Jeg synes, Walter Mazzarri er en dygtig træner, og han har formået at gøre holdet velorganiseret, samtidigt med at de er farlige på kontraer og dødboldssituationer. 

Watford er lige nu placeret på en flot tiendeplads i Premier League, mens Manchester United fortsat indtager sjettepladsen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Forventer ikke stor transferaktivitet

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Watford

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share