Weghorst: Det er op til mig at gribe chancen

Wout Weghorst finder sig godt til rette i Manchester, hvor han forsøger at bidrage med alt han kan.

Wout Weghorst scorede sit første mål for Mancheaster United onsdag aften mod Nottingham Forest. Den 30-årige hollænder er på leje fra Burnley resten af sæsonen, men han drømmer om at blive i klubben længere tid.

-Den her… situation, er hvad den er, det var et lån. Det er en kæmpe klub, så jeg vil gøre mit bedste for at passe ind, og hvis det lykkes, vil det være en god mulighed, siger den høje hollænder.

Det virker også til at han hurtigt har vænnet sig til klubben.

– De første par dage, i næsten en uge, har jeg set hvor stor klubben er, faciliteterne, klubben, selv kvaliteten på holdet, den måde vi spiller på, der er meget kvalitet i alting, og det er noget du gerne vil arbejde i, i en vindende atmosfære.

– Jeg tror den første uge er gået godt, og det er op til mig at levere og bidrage, og hjælpe holdet, så godt som jeg kan. Jeg sikker på, at jeg kan spille en rolle.

Der har rig mulighed for spilletid for den høje hollænder, hvis største konkurrent på toppen, Martial, er ude med en skade.

– Vi ledte efter en target man, det var noget klubben ledte efter. Selvfølgelig med Martial, var der kun en rigtig angriber, mere af en 9’er.

– De ville gerne tilføje en, og så er det op til mig at gribe chancen. De momenter, og sådan, som jeg sagde, så er det bare at levere, bidrage, og hjælpe holdet selvfølgelig, også i den måde jeg spiller på, den måde jeg presser.

Siden spillerne vendte retur fra VM pausen har Marcus Rashford været brandvarm, hvilket Weghorst også har bemærket til træning og i kampene.

– Du ser den gode form han er i, han leverer, hver uge ser du det til træning, han har en masse kvalitet. Han er også en fin fyr, en rigtig åben fyr, han var den første som kom hen til mig, da jeg scorede mit mål. Vi har et godt forhold, du ser de kvaliteter han har. Han er rigtig vigtig for os, den måde han spiller på, han har en stor rolle.

 

Skal Wout Weghorst være en del af Manchester United efter sommerferien? Skal man kigge efter en anden angriber, som kan være dyrere? Giv dit bud på, hvem der kunne være fremtidens angriber for Manchester United i en kommentar under artiklen. 

 

1 kommentar
  1. I kampen mod Forrest overraskede Weghorst mig positiv og ved godt at han er kastet ind på holdet fra den ene dag til den anden, men medmindre han lige pludselig lyner og banker 10-12 kasser ind i resten af sæsonen er han kun på leje som en nødløsning i angrebet.

    Vi skal ikke “nøjes” på nogen position og slet ikke den, bare se de larmende naboer….Haaland er for vild på den position i den plastik klub…..misundelig JA det kan i bide spids på. 😎

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medie: Flere ungdomsspillere skal sendes ud på lejeaftaler

Næste artikel

Optakt: Mulighed for hvil eller øjnene på trofæet?

ANNONCE