Medie: Flere ungdomsspillere skal sendes ud på lejeaftaler

Flere af klubbens spillere kan være på vej på udleje inden januar transfervinduet lukker.

Ifølge Manchester Evening News bliver der arbejdet på at sende flere unge spillere ud på leje inden januar transfervinduet smækkes i.

Den unge midtbanespiller Charlie Savage er tæt på et skifte til Forest Green, hvor tidligere Everton træner Duncan Ferguson har overvejet managerrollen.

Men også andre unge spillere kan være på vej afsted. Di’Shon Bernard og Björn Hardley er på listen, hvor der kigges efter klubber der kan give dem fast spilletid.

Charlie McNeill, som var på leje i League One klubben Sheffield Wednesday sidste sæson, har også vækket interesse hos flere klubber både i League One og League Two.

Derudover er Zidane Iqbal, som fik sin debut for førsteholdet i 2021 også på ønskelisten hos flere klubber. Dog er der ikke sikkert Erik ten Hag vil lade midtbanespilleren skifte på leje, da der er brug for alternativer på midtbanen i et tæt pakket forårs program.

4 kommentarer
 1. McNeill skal helt klart udlejes til min. en League One topklub….han skal have nogle flere hår på brystet og gerne i en liga hoir det gør lidt ondt.

  GGMU

 2. Både ja og nej.
  Selvfølgelig skal de unge bruge spilletid. Men de skal heller ikke bare lejes ud for så at sidde på bænken der. Fornuftige aftaler, hvor spilletid og udvikling må være nøgleord.
  Vi skal ikke blive det nye mini Chelsea med 489 spillere på udleje aftaler.

 3. Kristian du har selvfølgelig en valid pointe, hellere en klub hvor der er meget spilletid end en klub hvor det er bænken der varmes…

  Men det må gerne være en klub der spiller med om oprykning eller i sub toppen, frem for en klub der kæmper imod nedrykning som udgangspunkt.

  GGMU

 4. Helt enig. Hvis ikke de unge spillere får nogle kampe i løbet af sæsonen på højere niveau, så skal de lejes ud, indtil klubben mener de enten er gode nok til at være tæt på 1. holdet, eller ikke er.
  Rigtig gode muligheder i League One til at være en af de spillere, som gør en forskel på holdet og udvikler sig.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag ser Facundo Pellistri som alternativ på højrekanten

Næste artikel

Weghorst: Det er op til mig at gribe chancen

ANNONCE