Welbeck motiveret af Ferguson

Danny Welbeck afslører, at Alex Ferguson holdte en inspirerende tale omkring generobringen af Premier League-titlen på vej hjem i spillerbussen efter sæsonens sidste kamp mod Sunderland.

Manchester United-spillerne var knuste, da de fik beskeden om Sergio Agüeros sene scoring på Etihad Stadium i absolut sidste sekund af sidste spillerunde. En scoring som betød, at ærkerivalerne fra den lyseblå del af Manchester løb med mesterskabet.

Uniteds 70-årige manager Sir Alex Ferguson var dog ikke længe om at komme sig over skuffelsen. Skotten var allerede begyndt at kigge fremad mod næste sæson i bussen på vej hjem fra Sunderland. Det afslører Danny Welbeck, som fortæller hvordan Ferguson hjalp de unge spillere med at bearbejde skuffelsen.

– Jeg husker det tydeligt. Vi var på vej hjem i bussen fra Sunderland. Manageren gik rundt til alle de unge spillere og sagde til dem ‘glem aldrig det her, for det vil vinde jer titler’, udtaler Welbeck ifølge The Sun.

– Han sagde til os ‘det her vil gøre nogle af jer til mænd, og så gode som i overhovedet kan blive’.

– Når manageren siger sådan noget til dig, så lytter du virkelig. Det er en god motivation at få.

City-mesterskab gjorde ondt
For Danny Welbeck som er macunian betyder rivaliseringen mellem de to Manchester-klubber ekstra meget. Derfor gjorde Citys triumf også rigtig ondt på den 21-årige landsholdsspiller.

– Jeg er United-fan, og vi tabte til vores største rivaler. Det er ikke noget, som du let glemmer. Det gør ondt. Du glemmer det aldrig, det er noget, som du vil råde bod på, udtaler Welbeck.

– Det ville være kæmpe stort at vinde titlen tilbage. Ikke blot for mig, men for hele Manchester United.

Rolig omkring van Persie-tilgang
Mange har sat spørgsmålstegn ved hvor meget spilletid Danny Welbeck kan se frem til efter købet af Robin van Persie. Det tager den hurtige angriber dog med ophøjet ro.

– Vi har en god variation af angribere nu. Vi er i stand til at score mål i Premier League og alle andre konkurrencer.

Ifølge rygterne skulle Danny Welbeck og Manchester United være meget tæt på at nå til enighed omkring en kontraktforlængelse.

 

Forrige artikel

Frustreret Rio er skadet

Næste artikel

Rygte: Kaka på vej til Manchester United

ANNONCE