Wembley ikke noget problem for Welbeck

Dimitar Berbatov er muligvis den eneste angriber i Manchester Uniteds trup, som ikke bliver overvejet til Carling Cup-finalen søndag. Berbatov har ikke…

Dimitar Berbatov er muligvis den eneste angriber i Manchester Uniteds trup, som ikke bliver overvejet til Carling Cup-finalen søndag.

Berbatov har ikke spillet en eneste af kampene indtil nu, hvilket betyder, at Welbeck, Tévez og Rooney alle kæmper om pladserne.

Men selvom Rooney gerne vil spille, kan han ikke se noget problem i, at pladsen går til Danny Welbeck, som han er sikker på vil gøre det rigtig godt:

“Jeg er sikker på, at han kan klare opgaven. Alle de gange han er kommet på banen, har han gjort det rigtig godt.”

“Jeg tror, det har overrasket mange, at han ikke er blevet bange, selvom han er så ung. Han har overblikket og roen til at tage det hele, som det kommer og bare spille den slags fodbold, som vi alle ved, han kan.”

Sir Alex Ferguson har lovet, at han vil bruge de samme spillere, som har bragt United igennem turneringen til Wembley, og Rooney håber at være med fra start:

“Vi bliver nødt til bare at vente og se, hvad manageren siger om holdet på søndag. Det er op til ham, hvem der spiller.”

Forrige artikel

Ben Foster: Mit mareridt er slut

Næste artikel

Sheringham lovpriser United

ANNONCE