Wenger gjorde det let for os

Sir Alex Ferguson var hård i sin kritik af Arsenal efter lørdagens semifinale-sejr på 1-0, som dermed fik United videre til FA Cup finalen i Cardiff….

Sir Alex Ferguson var hård i sin kritik af Arsenal efter lørdagens semifinale-sejr på 1-0, som dermed fik United videre til FA Cup finalen i Cardiff.

Ferguson mente, at Wenger selv gjorde det let for Fergusons tropper at hente sejren hjem på Villa Park, hvor Paul Scholes blev den enlige målscorer efter 35 minutters spil.

“Det hjalp os, da han satte 3 angribere ind. De kom aldrig til nogen chancer udover et par langskud, så det er vi tilfredse med.
Man håber de aldrig får nogle chancer, men set over 2. halvleg, så fik de aldrig lavet nogle chancer, udtalte en tilfreds Ferguson efter kampen, hvor han specielt roste sine to unge spillere, Wes Brown og Cristiano Ronaldo.

“Kampen mod Arsenal sidste søndag viste, at Wes er kommet tilbage i topform. Han har haft 2 forfærdelige skader og en ankelskade, så man kan ikke sige, at han er helt tilbage, men alle har set hvordan han har spillet på det seneste.
Ligesom Ronaldo….Hvilken præstation! lød rosen fra Ferguson til Sunday People.

Efter sejren over Arsenal, så giver skotten ikke meget tilid til London-klubben, når de allerede på tirsdag skal møde naboklubben fra Chelsea i kvartfinalen i Champions League.

“Jeg ville ikke spille på dem på tirsdag nu, det er sikkert. Det er ikke nogen let kamp for dem og det bliver svært for dem nu,” forudser Ferguson før opgøret på tirsdag, hvor Arsenal blot kan gå videre med 0-0 efter, at de spillede 1-1 i den første kamp på Stamford Bridge.

Forrige artikel

Vi ses i Cardiff!

Næste artikel

United møder Millwall i finalen

ANNONCE