Wenger: Glazer kan ikke tjene penge

Arsenal-manageren kan umiddelbart ikke se, hvorfor amerikanerens store indkøb til otte milliarder skulle være dårligt for fodbolden eller for Manchester…

Arsenal-manageren kan umiddelbart ikke se, hvorfor amerikanerens store indkøb til otte milliarder skulle være dårligt for fodbolden eller for Manchester United – og slet ikke, før hovedpersonen selv har sagt et ord.

Arsene Wenger tror således, at Malcolm Glazer på sigt kan blive en god mand for Manchester United, og franskmanden forventer allerede øget konkurrence fra United på transfermarkedet, fordi vejen fra ord til handling ikke længere behøver at være så lang.

“Jeg kan ikke nødvendigvis se, hvor Malcolm Glazer skal være en så dårlig mand for Manchester United og for fodbolden. Jeg forstår den usikkerhed, der hersker i Manchester, men man kan jo ikke bedømme manden, når han endnu ikke har sagt et eneste ord. Jeg synes, man bør gå til ham med et åbent sind, fordi han kan vise sig at være en god mand for klubben.”

“I Arsenal har jeg engang imellem en fordel, for det her er en privat klub. Det gør, at jeg kan lave handeler hurtigt´, da jeg ikke skal have så mange folk i tale, som man skal i et aktieselskab som United. Hvis Glazer gør Manchester United til en privat klub igen, vil de kunne lave en handel så hurtigt, som vi kan her. Jeg ved godt, at folk siger, at denne mand ikke er interesseret i fodbold, men hvorfor bruger han så 800 millioner pund på sporten?”, sagde Wenger på et pressemøde.

Her fortsatte franskmanden sin enetale om konkurrentens formentlig kommende ejer ved at advare ham om, at han ikke skal tro, han kan lave de store penge i Manchester United og advarede ham samtidig mod en vis Roman Abramovich.

“Som sagt kan jeg ikke se, hvorfor alt skal være så negativt. Man må accpetere, at det Glazer har lavet før har været med succes til følge. Samtidig skal han dog ikke tro, at han kan tjene de store penge i fodboldverdenen. Hvis man vil forblive en succes i denne verden, så må man reinvestere pengene i nye spillere og lønninger. England er så klart det værste sted at tjene penge på fodbold i øjeblikket, for vi har en mand i Chelsea, der kan bruge hvad han vil af penge.”

Forrige artikel

Du kan stadig nå det

Næste artikel

Ferguson vil mødes med Glazer

ANNONCE