Wenger: Hold dig væk, Sepp

Selvom rivaliseringen mellem Manchester United og Arsenal har været hård i seneste par år, og specielt efter de to holds kamp i august, der endte i stor tumult, så støtter Arsene Wenger Manchester Uniteds i Rio Ferdinand-sagen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den franske manager mener således, at Sepp Blatter skulle have beholdt sin mening om sagen for sig selv og lade de forskellige lande selv afgøre deres egne sager.

“Man bliver nødt til at guce landene deres frihed til at dømme disse sager.
Kun hvis landet ikke kan dømme sagen, så skal FIFA deltage.
Det har virket indtil nu.
Hvert land har sine egne regler. Indtil disse regler er harmoniseret over hele verden, så skal man respektere reglerne i de enkelte lande.
FIFA har en autoritet og et ansvar overfor verdensfodbolden.”

“Men FIFA er ikke Sepp Blatter. Han er præsidenten.
Jeg ved ikke om han kender til alt i Rio Ferdinand-sagen. Jeg ved heller ikke selv hvad der er sket, da jeg ikke vil blande mig ind i den,” sagde Arsene Wenger til BBC, dog inden dommen faldt på Ferdinand.

Wenger deler således samme mening til Sir Alex Ferguson, som også mente, at Sepp Blatter skulle have holdt sine egne meninger for sig selv.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

The Sun: Det er til grin

Næste artikel

Stor sympati for Rio Ferdinand: Dommen var for hård

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share