Wenger tuder efter nederlaget

Ikke overraskende var Arsene Wenger rasende på dommer Mike REilly, der tilkendte United et tvivlsomt straffespark, kun 18 minutter før slutfløjtet. ”…

Ikke overraskende var Arsene Wenger rasende på dommer Mike REilly, der tilkendte United et tvivlsomt straffespark, kun 18 minutter før slutfløjtet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

”Rooney fortalte mine spillere, at han ikke var blevet rørt ved straffesparket. Mine spillere har en dyb følelse af, at de er blevet snydt, for det var meget klart, at han overhovedet ikke blev rørt, sagde Wenger ifølge TeamTalk.

Og Arsene Wenger fortsatte med, at beklage sig over dommeren, der nu har dømt hele 9 straffespark, i de sidste 7 kampe han har været dommer i en Manchester United kamp.

”Vi er ikke glade for straffesparket, eller Rio Ferdinands tackling på Ljungberg i første halvleg, eller det faktum, at Reyes nærmest blev sparket ud af stadion. Men sådan en taktik er nøjagtig hvad man kan vente sig af Manchester United,” sagde Arsene Wenger.

En anden mand, der til gengæld glædede sig over sejren, var Sir Alex Ferguson, der natuligvis var meget glad efter kampen.

”Det er vigtigt, at vinde igen, efter alt for mange uafgjorte kampe. Forhåbentlig er det her vendepunktet. Hvis vi arbejder hårdt og jeg kan vælge det samme hold hele tiden, så får vi resultaterne,” sagde Fergie efter kampen.

Med hensyn til Mike Rileys kontroversielle straffesparks beslutning sagde Ferguson:

”Jeg har endnu ikke set det på video, men hvis man bliver væltet i straffesparksfeltet, så er der straffespark.”

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fredelig demonstration foran Old Trafford

Næste artikel

United vandt både på og ude for banen

ANNONCE