Wes og Kieran drømmer om VM

Wes Browns stærke præstationer omkring juletid bragte ham ind i billedet igen, og selvom Brown nu både har været skadet og slået af holdet har Nemanja…

Wes Browns stærke præstationer omkring juletid bragte ham ind i billedet igen, og selvom Brown nu både har været skadet og slået af holdet har Nemanja Vidic, så har han fortsat vist høj klasse, når han har fået chancen. Det håber Uniteds eget produkt fra ungdomsafdelingen kan være nok til grønt lys for VM.

“Jeg håber selvfølgelig at blive udtaget, men jeg ved også så udmærket, at England har mange topspillere lige netop i midterforsvaret, så det er en ren luksus for træneren at skulle udvælge. Jeg var med sidst og jeg kan komme med i år, men bliver jeg fravalgt, må jeg bare koncentrere mig om at nyde min ferie,” siger Brown til MUTV.

Kieran Richardson steg fra det rene ingenting op til heltestatus i West Bromwich i sidste sæson. En ligegyldig træningstur til USA uden stjernerne banede vejen for Rich i landsholdssammenhæng, og selvom sæsonen i United ikke har nået samme højder som på The Hawthorns, er han fortsat kandidat til en plads på den overbookede midtbane.

“Som dreng drømmer alle jo om at spille på landsholdet og til en VM-slutrunde, så selvfølgelig er det stort for mig, at jeg reelt har muligheden for at komme til Tyskland. Tilmed tror jeg vi har en gylden chance for at gøre det godt,” siger Rich til MU Radio.

Forrige artikel

Reserverne forsvarede tronen

Næste artikel

Første udekamp nogensinde

ANNONCE