Reserverne forsvarede tronen

Efter at have vundet Reserve Premier League North, krydsede United torsdag aften klinger med Tottenham om den samlede sejr på Old Trafford, og med en 2-0-…

Efter at have vundet Reserve Premier League North, krydsede United torsdag aften klinger med Tottenham om den samlede sejr på Old Trafford, og med en 2-0-sejr var der for tredje gang på få uger grund til stor jubel.

Ole Gunnar Solskjær scorede endda målet til 2-0 fra kanten af straffesparksfeltet efter 27 minutter. Tre minutter forinden var de røde kommet foran, da et langskud fra Darron Gibson snittede Gerard Pique og fandt vej til nettet.

Dermed har Uniteds reserver vundet tre trofæer i sæsonen. Først blev det til sejr i Manchester Senior Cup, siden fulgte ligasejren i den nordlige udgave af reserveholdsturneringen og nu altså den samlede triumf.