Første udekamp nogensinde

Ryan Giggs er et ikon for fodbolden i det lille land i det britiske kongedømme, og har af den grund også stor landsholdserfaring under bæltet. Men noget…

Ryan Giggs er et ikon for fodbolden i det lille land i det britiske kongedømme, og har af den grund også stor landsholdserfaring under bæltet. Men noget har han rent faktisk slet ingen erfaring i.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ryan Giggs har i sine 15 år med landsholdet nemlig aldrig nogensinde optrådt i en venskabskamp på udebane, men den “rekordØ står for fald nu. Landstræner John Toschaks forberedelser til efterårets EM-kvalifikation er nemlig så vigtige, at Ryan Giggs må finde sig i at tage med til en ligegyldig kamp i sin sommerferie.

“Jeg havde en lang snak med Ryan, der anerkender den vigtighed, jeg ser i de her venskabskampe som forberedelse til EM-kvalifikationen. Han meddelte mig, at han ser frem til at tage med,” udtaler landstræner Toschak.

Ryan Giggs´ første skridt i en venskabskamp på udenlandsk grønsvær tages i Baskerlandet. Helt præcist på Athletic Bilbaos hjemmebane San Mames, hvor Giggs og holdkammeraterne i slutningen af maj først møder et baskisk “landshold,” før VM-debutanten Trinidad & Tobago – med Dwight Yorke – står for tur.

Forrige artikel

Wes og Kieran drømmer om VM

Næste artikel

Sky"s monopol er brudt

ANNONCE