Wilson vil forbedre sig

Når man har så meget erfaring omkring sig, både fra holdkammerater men også træner Louis van Gaal, så lærer man fra de bedste, indrømmer den unge angriber James Wilson.

Indtil videre er det blevet til 15 kampe og to mål, hvilket ikke er en ilde statistik, når man ser på konkurrenterne i angrebet – Falcao, Rooney og van Persie.

I et interview i Manchester Uniteds officielle kampprogram udtaler den unge englænder også, at han er meget begejstret for  – ikke kun at spille med  – men også at lære af tre så dygtige angribere.

– Jeg har lært meget af dem alle tre. Formentlig forskellige ting fra dem enkeltvis. At møde til træning hver dag sammen med dem er fantastisk for mig, for jeg har stadig meget at lære om spillet. 

Wilson kan også regne med støtte fra ham der bestemmer, Louis van Gaal, der flere gange har påpeget, at han har store tanker om den unge angriber. Det er selvfølgelig også noget, der hjælper på selvtilliden. 

– Han er en top manager. På træningsbanen kræver han altid 100 procent fra alle, og han er samtidig meget opmuntrende. Hvis du har brug for hjælp fra ham, går du bare til ham. Han er ikke den slags træner, der holder afstand til spillerne. 

Det var Ryan Giggs, da han var caretaking manager i maj sidste år, der gav debut til James Wilson. Støtte samt et godt forhold til den nuværende assistent manager nyder Wilson også godt af. 

– Jeg er gået til ham nogle gange, når jeg har haft brug for råd. Han er meget imødekommende og nem at snakke med, når du har brug for det. Han tager telefonen uanset, hvornår du ringer.

Næste gang James Wilson for mulighed får at vise sine evner frem er på søndag, når Manchester United skal en tur til London for at møde West Ham United.

 

 

.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea-agent: Tror han bliver i Manchester

Næste artikel

FA sigter Van Gaal

Relaterede artikler
Total
0
Share