Winter svarer igen

Gary Neville blev vist ud efter at have givet McManaman en skalle, fordi Gary mente han blev snydt for et straffespark.

Sir Alex Ferguson mener, at det var korrekt at vise Gary Nevillie ud, men alligevel har han kritik af dommeren. Han mener nemlig at hele episoden kunne have været undgået, hvis dommeren havde handlet hurtigere.

Dette har dommeren i dag svaret tilbage på: ”Han har ret til at have sin mening, men bolden var stadig i spil, og jeg lod en fordel udvikle sig. Så måtte jeg klare alt der skete efter det. Ja, jeg er glad for den måde jeg klarede det på. Der var ikke meget mere jeg kunne have gjort.”

Gary Neville selv har indrømmet fejlen: ”Jeg lavede en fejl i lørdags, men jeg vil tæske mig selv for det. Jeg er irriteret på mig selv, fordi jeg vil blive udelukket fra nogle vigtige kampe, men det er den eneste grund til at fortryde det der skete med Steve McManaman. Det ligner slet ikke mig, og jeg er sikker på, at det kun vil ske den ene gang. Først var jeg 100% sikker på, at jeg fortjente et straffespark Nu da jeg har set den igen, kan jeg godt forstå hvorfor dommeren ikke gav mig straffesparket, men forsvarsspilleren ramte mit skinneben og ramte overhovedet ikke bolden. Da jeg kom op, kom tre City-spillere stormende hen mod mig. Jeg skubbede dem væk, men McManaman slog sit hoved i mod mit. Da han kom i mod mig igen, slog jeg mit hoved imod hans i forventning om, at han ville gøre det samme. Jeg har ingen problemer med dommerens kendelse, fordi det ser ud som en skalle.”

Det var også dommeren Jeff Winter, der i august bortviste Fergie fra sidelinien mod Newcastle. Denne episode opstod fordi John O’Brien nedlagde Giggs i nødløsning uden at få rødt.

Forrige artikel

Glazer udelukker ikke takeover

Næste artikel

United fik god lodtrækning

ANNONCE