Woodward: Fiasko går ikke udover trøjesalget

Manchester Uniteds administrerende direktør lagde ikke skjul på prioriteringerne da han onsdag skulle svare på spørgsmål fra klubbens aktionærer.

Ed Woodward og Manchester United præsenterede tidligere i dag endnu en ny rekord hvad angår indtjeningen i klubben, alt imens klubben på den sportslige front sejler.

Netop den sportslige nedtur i denne sæson skulle Ed Woodward stå til ansvar for, da han efterfølgende skulle svare på spørgsmål i en konferencekald til Manchester Uniteds aktionærer.

Men, en placering udenfor 4 får ikke konsekvenser for klubbens fanbase, hævdede den tidligere bankmand som Glazer-familien hev til klubben i 2005.

– Det har taget lang, lang tid at opbygge en så stor fanbase og den vil ikke bare forsvinde. Nogle af vores konkurrenter har ikke vundet ligaen i mange år og sælger fortsat mange trøjer, inklusiv en klub lige nede af vejen, sagde Ed Woodward med henvisning til Liverpool.

Han fastholdte dog at Manchester United fortsat ikke at færdige med at investere i spillertruppen.

– Vores udgangspunkt i vores langsigtede strategi er at opbygge et kompetivt hold som kan gå efter trofæerne. Vi har mulighed for at gøre det og sikre os at vi kan være med på øverste niveau.

– Vi er ikke bange for at agere på transfermarkedet på en måde, som vi ikke har gjort i de sidste mange år. Historisk set, så har vi typisk set tre spillersalg og tre spillerkøb om året. Det er muligt at vi kan gøre mere end det, sagde Woodward.

10% af Manchester Uniteds ejerskab er børsnoteret i New York. Resten ejes af den forhadte Glazer-familie, som fortsat er skyld i at klubben har en gæld på 341 millioner pund jævnfør dagens tal.

I alt har gælden siden overtagelsen i 2005 kostet klubben over 686 millioner pund i renter og lignende.

Kilde: Daily Mail / The Guardian

 

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ti minutter, der viste Moyes’ mangler

Næste artikel

Startopstilling mod Arsenal

ANNONCE