Woodward: Glazer er her for at blive

Manchester Uniteds viceformand Ed Woodward afliver håbet om snarligt exit af Glazer-familien i Manchester United.

Ifølge Manchester Uniteds viceformand Ed Woodward, så har Glazer-familien absolut ingen planer om at sælge deres aktier i Manchester United og er istedet kommet for at blive i den engelske storklub.

– Der vil altid være en interesse i denne forretning. Det er et fænomenalt brand og fodboldklub, men de er ikke villige til at sælge. De vil ikke engang snakke om det. De er her på lang sigt.

– Det er en meget popular forretning, men svaret er “Ikke til salg”. Jeg tager med dem hver dag og den interesse de har i klubben er ubetinget, så jeg kan ikke se dem sælge i mange, mange år, fortæller Woodward ifølge flere engelske medier.

Glazer-familien valgte tidligere på året at sælge hvad der svarer til 10% af forretningen på børsen i New York.

Manchester United på pre-season tour i 2013

Woodward bekræftede samtidig at både Indien og Australien i øjeblikket overvejes som destinationer til næste sommerturné i 2013.

Derudover vil man indenfor nærmeste fremtid åbne et salgskontor på den amerikanske østkyst. Trods navnet, så foregår det meste af Manchester Uniteds salgs- og marketingaktiviteter ikke fra Manchester, men fra London, hvor Glazer-familien har fornyelig udvidede kontoret yderligere.

Forrige artikel

Jones og Smalling klar om 2-3 uger

Næste artikel

United har planen klar for Ferguson-afløser

ANNONCE