Young imponerer chefen

Der var stor konkurrence om Ashley Youngs underskrift, da fløjspilleren i sommer skiftede fra Aston Villa til Manchester United. Siden har englænderen…

Der var stor konkurrence om Ashley Youngs underskrift, da fløjspilleren i sommer skiftede fra Aston Villa til Manchester United. Siden har englænderen imponeret stort for sin nye arbejdsgiver, og nu vender han for første gang tilbage til Villa Park.

Op til kampen har Sir Alex Ferguson forklarer, hvorfor han egentlig udså sig Ashley Young som den perfekte tilføjelse til truppen.

“Ashley havde en fantastisk sæson sidste år i Villa. Han viste, at han modnede i sit spil, og det var det, der tiltalte mig mest,” forklarer Fergie til manutd.com.

“Vi besluttede os for at gå efter ham, fordi vi vidste, at vi – med hans 25 år – ville få en spiller, der udstråler modenhed i Premier League, og fordi han kan spille mange positioner,” siger han.

Siden skiftet er Ashley Young blevet brugt flere steder i offensiven på Manchester Uniteds hold, og det glæder Ferguson, at den hurtige, skudfarlige spiller har fået så god en start på sin United-tid.

“Han er en fantastisk mulighed lige bag frontmanden. Der brugte vi ham imod Benfica, og han gjorde det godt. På den måde har vi en all-round fodboldspiller. Han er fantastisk til at slå indlæg, og hans målforsøg har været gode,” siger Ferguson med fokus på sidste uges kamp i Premier League.

“Han havde et hattrick af målchancer i sidste uge mod Newcastle. Det er ikke dårligt for en fløjspiller, når man kigger på antallet af forsøg på mål. Han har gjort det rigtigt godt,” understreger Sir Alex Ferguson.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Macheda og Diouf skal lejes ud

Næste artikel

Lindegaard starter mod Villa

ANNONCE