Young: Vi ønsker at vinde titler

Ashley Young føler, at den missede top fire-plads er en ‘massiv skuffelse’. I Manchester United skal man kæmpe med om titler og trofæer, og derfor håber han, at man kan komme stærkere tilbage næste sæson.

Manchester United skuffede fælt, da man her til eftermiddag smed føringen mod Huddersfield. Dermed endte kampen mod tabellens dårligste hold 1-1.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dagens anfører, Ashley Young, ærgrer sig over, at man lod Jan Siewerts nedrykkere komme tilbage i kampen.

– Deres mål er svært at sluge. Vi havde selvfølgelig brug for hjælp af andre hold, men vi skulle først og fremmest hjælpe os selv, og det gjorde vi ikke i dag. Vi lod dem komme tilbage, det en feststemning for dem – det er en cupfinale at spille mod Man United. Det føles som et nederlag.

– Jeg er ikke sikker på, hvad det er, det er en række ting. Det er en skuffelse, nu hvor vi ikke kan komme i top fire. Vi må bare tage afsted og være klar til at køre på igen.

– Vi har ikke spillet, som vi burde – det er derfor, vi er, hvor vi er i tabellen. Det er en massiv skuffelse for en klub som Manchester United. Det er ikke, hvad vi ønsker at skulle tale om – at kæmpe for top fire – for vi ønsker at vinde trofæer og titler.

– Det har været hårdt. Vi har ikke kæmpet for titler, og det er en kæmpe skuffelse. Vi må bare komme tilbage næste sæson og være klar til at vinde.

United slutter sæsonen af den kommende søndag, hvor et andet nedrykket hold, Cardiff City, gæster Old Trafford.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Tabellen lyver ikke

Næste artikel

- Måske er opgaven for stor for Solskjær

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share