Zabaleta: Di Maria bliver en stor spiller for United

Angel di Maria får opbakning fra landsmanden inden søndagens vitale derby. Han er sikker på, at Di Maria bliver en kæmpe succes i United.

De fleste er enige om, at Angel di Maria er faldet i kadence i Manchester United efter en fremragende start. På trods af mange udskældte præstationer er det blevet til 10 assists i ligaen, dette er kun overgået af Chelseas Cech Fabregas. 

Zabaleta har ligeldes haft en svær sæson i Manchester, blot i den anden ende af byen. Han har dog alligevel overskud til at rose sin landsmand. Han er sikker på, at Angel di Maria bliver en kæmpe gevinst for Manchester United i de kommende sæsoner. 

– Jeg er mødtes med Angel et par gange i Manchester. Det har været en svær sæson for ham indtil videre. Der har været problemer på banen, men også udenfor banen har ham og hans familie oplevet nogle dårlige ting, siger Zabaleta ifølge Express.co.uk

– Nogle gange tager det tid at falde på plads i et nyt land, og han har nok lidt af det høje prisskilt. Jeg er dog ikke i tvivl om, at han vil komme stærkt igen og blive en stor succes for klubben. Han er en verdensklasse spiller, og selvom han ikke er på toppen lige nu, så spiller han stadig tit en afgørende rolle.

– Han er hurtig og er en fantastisk dribler. Vi ved, at han er den slags spiller, der virkelig kan gøre ondt på os, hvis vi giver ham for meget plads. 

Om nogen af de to argentinere kommer til at starte på banen i søndagens kamp, må tiden vise. 

Forrige artikel

Sergio Aguero drømmer om gåsehud på Old Trafford

Næste artikel

PSV-direktør: Depay-exit meget sandsynligt

ANNONCE