Zlatan: Har lukket munden på mange

Flere havde dømt Zlatan færdig, men de må nu sidde med en dårlig smag i munden.

Da Manchester United hentede Zlatan Ibrahimovic på en fri transfer i sommers, var flere såkaldte eksperter hurtige til at stemple Zlatan som færdig og ikke i stand til at spille i verdens hårdeste liga. 

På trods af en glimrende start på sæsonen kom de samme kritikere ud af busken endnu en gang, da Zlatan ikke scorede i en del kampe i streg. Nu mener svenskeren dog, at eksperterne efterhånden skal lukke munden. 

– Hvert eneste år har der været bud efter mig fra Premier League, men jeg ønskede først at komme på et tidspunkt, hvor mange havde dømt mig færdig. De sagde, det var umuligt, men jeg har altid lukket munden på kritikkerne, siger Zlatan i følge BBC. 

– Såkaldte eksperter bliver betalt for at snakke lort, men jeg bliver betalt for at tale med fødderne. For at være ærlig, giver kritikken mig bare mere energi. 

Zlatan fik fejlagtigt annuleret sin scoring mod Middlesbrough, en scoring der ellers havde bragt ham op på samme antal i år som Lionel Messi. I aften kan han derfor passende starte det nye år med et brag. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: West Ham - Manchester United

Næste artikel

Herrera: Pogba har hele pakken

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share