Zlatan vil tale med Mourinho

Seneste nyt fra Zlatans mulige transfer til Manchester United.

Sent i aftes gik internettet amok, da SkySports helt ekstraordinært lavede en uventet update, hvor de påstod, at Zlatan og Manchester United skulle være enige om at indgå en 1-årig kontrakt. 

Der har været stille fra begge lejre siden da, men nu har The Guardian forklaret, hvorfor handlen endnu ikke er officiel. 

Det skulle i grove træk handle om, at Zlatan Ibrahimovic ønsker at tale med José Mourinho inden handlen endegyldigt går igennem. I denne snak ønsker svenskeren en forsikring på, at han kommer til at få en central rolle i den kommende sæson. 

Han ønsker på ingen måder at være back-up angriber i klubben og ønsker altså Mourinhos ord på, at der er en reel plan med skiftet i første omgang. 

Zlatan gav tidligere på måneden udtryk for, at han var i nærmest daglig kontakt med sin gode ven, Mourinho, og derfor virker det da heller ikke som om, at der skulle opstå kontroverser igennem sådan en snak. 

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at intet er officielt. Selvom flere medier har været ude og bekræfte det ene og andet, så kan en officiel udmelding altså udelukkende blive foretaget af de to implicerede parter. 

Vi følger selvfølgelig sagen tæt…

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg vil imponere Mourinho

Næste artikel

Martial hylder Zlatan

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share