Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani

OldTrafford.dk (marathon)Podcast: 2xVilla-opgør, Rashford i knæ, et Ronaldo-interview og transfersnak

Der er masser at tage fat i i denne udgave af OldTrafford.dk Podcast. United sled sig videre i FA Cuppen mod Aston Villa, som de igen tørner sammen med lørdag aften i Premier League. Er det to opgør, der kan skilles fra hinanden? Det prøver vi at se nærmere på.

I mandagens kamp lignede Marcus Rashford  desværre en skygge af sit ellers normalt sprudlende selv. Vi snakker om, hvad der kan lægge bag den forfatning, offensivspilleren er i, og om tonen på sociale medier har en indflydelse.

I går kom der er omtalt interview med Cristiano Ronaldo ud via SkySports. Vi kan alle fornemme, at den portugisiske verdensstjerne ikke er tilfreds med balancen i Uniteds trup, og vi diskuterer, om det er et godt træk fra både Ronaldo og United at det interview blev lavet.

Til sidst tager Christian over som vært i vores transfersnak, som egentlig skulle have været en selvstændig episode, men på grund af coronaafbud har vi slået de to sammen. Så hvis du helst vil lytte til transferrygter både i form af tilgang og afgange, kan du spole til minut: 55:32

Gæster: Rasmus Lykke Therkelsen & Christian Beenfeldt Rothausen

Vært: Peter Hasle Laursen

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ronaldo: Vi har lang vej endnu, men jeg tror på, at vi kan

Næste artikel
Steven Gerrard

Optakt: Ny mulighed for at slå Gerrard

ANNONCE