Nattelivet i Manchester

Manchester har et særdeles aktivt, farverigt og varieret natteliv. Der er massevis af muligheder, uanset hvilken genre man er til. Der er noget for enhver smag.

The Hacienda var det absolutte in-sted i lang tid i Manchester, men lukkede tilbage i 90’erne. Derefter har nattelivet i byen været inde i en forandring, nye områder er skudt frem og har udviklet sig enormt. Blandt andet er der altid liv og glade dage ved området omkring Canal Street og ved Gay Village.

Her er et kig rundt i nattelivet i Manchester.

Northern Quarter:

Et af de områder med flest restauranter, barer og natklubber. Området har udviklet sig markant de senere år, hvor blandt andet Mint Lounge på Oldham Street er dukket op. En natklub som man kender det, og et af in-stederne pt. i Manchester.

Pure:

Med over 2.000 gæster hver weekend, er der altid gang i den på Pure. Der er både dance og R&B på Pure, der ligger ved Printworks, som også er et af de steder der virkelig er inde i en udvikling indenfor natklubmiljøet.

The Warehouse Project:

Alt efter hvornår på året man er i Manchester, kan man være heldig at fange dette fantastiske koncept. I tre måneder giver utallige DJ’s og live koncerter den gas om aftenen i en nedlagt fabriksbygning, foran 2.000 mennesker hver aften.

Sankeys:

Når de store DJ’s gæster Manchester, er de ofte forbi Sankeys og fyre den af. En verdens kendt klub ved Radium Street, og klart et besøg værd.

Night and Day:

Her findes de seneste nye toner fra hele verden. I løbet af dagen kan man få en snack eller lidt let mad her, mens der om aftenen er gang i natklubben.

The Printworks:

Et fantastisk moderne og flot underholdnings-kompleks i hjertet af Manchester. Der er restauranter, barer, pubs og natklubber. Åbent fra tidlig morgen hvor der er helse og motionsklubber åbne, til sen aften hvor de sidste natklubber og barer lukker. Ved the Printworks er det hele.

 

ANNONCE