Restauranter i Manchester

Der er masser af gode spisemuligheder i Manchester. Der er naturligvis de klassiske burger, pizza og thai take-away restauranter, men der er bestemt også mulighed for at få et rigtig godt måltid i byen.

Her er et blik på nogle af de spisesteder der kan anbefales.

Bem Brasil

På Deansgate og på Lever St ligger de to Bem Brasil restauranter, som er uhyre populære. For 24.50 pund får du et kødorgie med over 14 slags kød, toplækkert frugt og en imponerende salatbuffet. Derudover laver de fantastiske cocktails, så den er klart et besøg værd. Du kan også være heldig at støde ind i en spiller. www.bembrasilrestaurants.com

The Grill on the Alley:

Et fremragende spisested, hvor man hver måned kan vælge månedens bøf, så man kan smage forskellige typer kød. Der er desuden rig mulighed for at vælge mellem fisk, som kan vælges selv fra det åbne køkken. Fremragende atmosfære på restauranten. http://blackhouse.uk.com/

El Rincon de Rafa

Spansk tapas restaurant, der varmt kan anbefales, såfremt man er til denne type mad. Det er en særdeles populært sted, som ofte kræver man har booket bord i forvejen. En chorizo her kan bestemt anbefales. Ligger på Longworth Street.

Rosso

Rio Ferdinands restaurant i det centrale Manchester, hvor man kan få lækker adskillige lækre retter. Her er det stort set altid muligt at møde en kendt, da restauranten er ganske anerkendt. www.rossorestaurants.com

San Carlo

igen et af Manchesters absolutte hotspots for god mad. Det er igen et sted for mange kendisser, hvor du ofte kan møde en Manchester United-spiller i færd med en lækker middag. Ligger ved Deansgate.

Sam’s Chop House

Har ligget i Manchester siden 1872, og serverer en klassisk omgang engelsk mad, som eksempelvis Brown Onion Soup, Lancashire Cheese crouton, Corned Beef Hash Cake og flere andre gode retter.

Pubmad

Er man til traditionel engelsk pub-menu kan de to pubs i centrum, The Kings Arms og The Marble Arch klart anbefales. Det er gamle traditionelle pubs, med masser af charme og hygge. The Marble Arch har 120 år på bagen, mens man til tider kan opleve live musik efter maden på The Kings Arms.

ANNONCE