Sådan studerer du i Manchester

De fleste drømmer vel om at studere eller arbejde i Manchester, så man kan kombinere studie eller arbejde med at være helt tæt på United.

Vi giver her et kort indblik i, hvordan man kan realisere drømmen.

Universiteter

Der er flere store universiteter i Manchester. University of Manchester, Manchester Metropolitan University og University of Salford. Alle tre ligger helt inde i det centrale Manchester eller lige i udkanten af byen.

Der er en del kollegie-værelser i forbindelse med universiteterne, ellers er det muligt at finde billige lejligheder, bo sammen med andre studerende eller den dyrere løsning er at bo hos en familie, mens man er i England.

Hvis ikke det lykkes at komme ind på sit drømmestudie i Manchester, eller de simpelthen ikke lige tilbyder det, man leder efter, er der en række muligheder i nærheden af Manchester.

Der er to-tre universiteter i Liverpool, samt universiteter i både Huddersfield, Leeds, Sheffield og Bolton, som alle er byer relativ tæt på Manchester.

Arbejde

Skandinavisk arbejdskraft er altid noget, der kan bruges i England. Er man studerende i Manchester, skulle det være muligt at finde et mindre job ved siden af til at tjene til sæsonkortet og lignende.

Er man færdig med studierne, eller ønsker man blot en pause i studiet, er det også muligt at flytte til Manchester i en kortere eller længere periode og arbejde, samtidig med at man følger United på tætteste hold.

Snak med en studievejleder eller kig på diverse hjemmesider, der er specialiseret i at hjælpe med arbejde og studie i England.

 

ANNONCE