Herrara: Endelig er Rojo tilbage

Ander Herrera er lykkelig over at se sin holdkammerat tilbage i kamp.

For syv måneder siden spillede United mod Anderlecht i Europa League kvartfinalen. Bailly spillede ved siden af Rojo i midterforsvaret, og sidstnævnte spillede sin kamp nummer 41 i sæsonen, og for alvor var han ved at markere sig som en af Mourinhos foretrukne.

Desværre pådrog han sig en skade i sit ene knæ, og da United fik overrakt Europa League trofæet i Stockholm, var Rojo en blandt flere United spillere, der jublede på krykker.  

Men tidligere på måneden var Rojo endelig tilbage, da han startede inde i Champions League nederlaget mod Basel, og han startede også inde i tirsdagens sejr over Watford, hvor han begik et straffespark i 2. halvleg.

Ander Herrera fortæller til Premier League Productions, at han er meget glad for at se sin holdkammerat tilbage på træningsbanen og i kamp.

– Da han blev skadet sidste sæson, fortalte jeg ham, at han var en af fem bedste centrale forsvarsspillere i verden, udtaler Herrera. Jeg følte med ham, da han blev skadet, for han var i gang med den bedste periode i sin karriere.

– Han har været fokuseret på at komme tilbage i så god form som muligt, så jeg er meget, meget glad på hans vegne. Nu skal han være forsigtig, for når man har en knæskade, skal man være forsigtig med resten af kroppen, men han gør det fremragende.

Troy Deeney scorede på det straffespark, Rojo begik mod Watford, men Lingards flotte mål cementerede sejren, og United vandt med 4-2. Næste opgave for Mourinhos Røde Djævle er mod Arsenal på lørdag kl. 18.30.

Forrige artikel

Podcast Optakt: Arsenal - Manchester United

Næste artikel

Optakt: Arsenal FC – Manchester United

ANNONCE