I fjendens lejr – Spurs del 2

Vi er i dag nået til anden del af vores interview med Morten Grubbe, der er Tottenham-fan. Vi har i denne omgang haft fokus på Spurs, frem mod kampen på…

Vi er i dag nået til anden del af vores interview med Morten Grubbe, der er Tottenham-fan. Vi har i denne omgang haft fokus på Spurs, frem mod kampen på Old Trafford mellem United og Tottenham 1. januar 2014.

Først og fremmest – hvad tænker du om fyringen af Andre Villas-Boas?
Det meget korte svar, som mange måske er uenige med mig i er, at det var en forkert beslutning. Naturligvis var det forfærdeligt at tabe så stort til Liverpool på hjemmebane. Men det virker som en forkert beslutning, da holdet nu står med en cheftræner, der i mine øjne, slet ikke er rutineret nok til at varetage den post. Holdet er ungt og ekstremt talentfuldt, og jeg tror der er brug for en manager med mere erfaring end Sherwood.

Hvem så du gerne overtage tøjlerne på lang sigt?
I hvert fald ikk Sherwood. Jeg håber man finder en anden træner, selv om der er lavet en aftale for de næste 18 måneder med Sherwood. Nogle rygter vil dog også, at ledelsen ikke er så skråsikre, og har andre emner i kikkerten, eksempelvis en Diego Simeone. På nuværende tidspunkt har jeg ikke taget stilling til hvem der ville være et godt valg, da det vigtigste for mig først og fremmest ligger i, at det er en person med erfaring.

I solgte Gareth Bale i sommers, hvor stort et tab har det været for holdet?
Det er ret åbenlyst, at ingen kan udfylde Bales rolle, og spillemæssigt er det naturligvis et stort tab. Men til den transferpris er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var den rigtige beslutning. Tottenham har kunne hente en række spillere i sommers, og jeg tror på, at fremtidens Tottenham står bedre nu end med Bale.

Har nyindkøbte profiler som Soldado, Eriksen og Lamela slået til?
Her er det svært at give et entydigt svar. Da jeg hørte om prisen på Soldado, synes jeg den var for høj – og den mening ændrer sig ikke lige umiddelbart. Dog er jeg begejstret for indkøbene af Eriksen, Paulinho og til dels også Lamela. I forlængelse heraf skal jeg måske nævne, at trænerfyringen har bragt en enkelt god ting med sig, nemlig en tilsyneladende større tiltro til Eriksen. Muligvis er jeg farvet i min nationale stolthed, men jeg synes at han fortjener en plads i startopstillingen.

Hvad skal til før Tottenham for alvor kan spille med om mesterskabet?
Mit bedste bud: TID. Truppen er præget af en del talentfulde unge spillere med et stort udviklingspotentiale. Så med en ny træner og lidt tålmodighed kunne det godt se lovende ud.

Hvordan ender sæsonen for Spurs?
Jeg må indrømme at jeg pt er en pessimistisk Spurs-fan, når vi snakker indeværende sæson. Jeg håber virkelig meget på en top-4 placering, men her er kampen altid hård. Endnu hårdere ser den ud i år, hvor Liverpool pludselig er blomstret op og ser ud til at kunne spille med i kampen om de vigtige CL-pladser.
 

Forrige artikel

Sherwood blæser til angreb mod United

Næste artikel

Evra: For tidligt at snakke om mesterskab

ANNONCE