MUTV i Danmark – Manchester United TV

Manchester United lancerede i 1998 deres egen tv-kanal MUTV.

Manchester United lancerede i 1998 deres egen tv-kanal MUTVTV-kanalen sendte tidligere i begrænset antal timer om dagen, men sender nu uafbrudt kampe, nyhedsudsendelser, debatprogrammer, interviews og ikke mindst dokumentarer om fodboldklubben Manchester United. MUTV har desuden eksklusiv adgang til Manchester Uniteds spillere, manager, trænere og øvrig personale, hvilket ofte giver kanalen mulighed for at vise, ”hvad der sker i baggrunden”.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Reserve- og ungdomskampe er en af de væsentligste grunde til, at Manchester United-fans ofte vil have fat i tv-kanalen. MUTV ejer ikke rettigheder til at vise direkte fra Premier League og de øvrige turneringer, førsteholdet deltager i. Til gengæld vises træningskampe, reservekampe og ungdomskampe direkte. Manchester Uniteds førsteholdskampe bliver dog ofte vist forskudt efterfølgende med den altid populære Paddy Crerand som medkommentator.

I Danmark er det muligt at se MUTV gennem Viaplay.

Tilgengæld tilbyder klubben adgang til udvalgt materiale gennem medlemskab på deres hjemmeside.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie: Mandagens kamp betyder alt

Næste artikel

Transferrygte: United vil købe Gylfi Sigurdsson

Relaterede artikler
Gå til siden

Europa League: Hvem er Omonia Nicosia?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
ANNONCE
Total
0
Share