Fergie: Mandagens kamp betyder alt

Når de to Manchester-klubber går på banen på mandag, er det ikke kun et Premier League-trofæ, som står på spil. Det er også den interne håneret, og…

Når de to Manchester-klubber går på banen på mandag, er det ikke kun et Premier League-trofæ, som står på spil. Det er også den interne håneret, og Uniteds manager er klar over hvor vigtigt det er. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det betyder alt. Alt. Det vil føles som den vigtigste dag i deres liv, når de tager på arbejde på tirsdag. For begge holds fans, udtaler Ferguson til manutd.com. 

– Denne titel vil være meget speciel (red. hvis United vinder) for vores fans, på grund af at det er mod fansenes mest bitre rivaler. Det kan man ikke komme udenom. 

Kampen mellem Manchester City og Manchester United, som alle ser frem til, spilles på mandag. Kenneth Nielsen har skrevet en blog om hans følelser omkring kampen. Den kan du læse her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18-nederlag mod Everton

Næste artikel

MUTV i Danmark – Manchester United TV

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share