Kane og Varane

Optakt: Formstærke Spurs skal stoppes

Onsdag aften ruller bolden igen i Premier League, når Harry Kane og co. kommer på besøg på Old Trafford.

Onsdag aften spiller Manchester United deres sjette kamp ud af ni, som skal spilles i den travle oktober måned, og denne gang er det et Tottenham-hold med vind i sejlene, der kommer på besøg. På trods af nederlaget til Arsenal for nogle uger siden ligger London-klubben fortsat på tabellens nr. tre og har vundet fire ud af de fem seneste kampe i ligaen. De er det hold, som har lukket næstfærrest mål ind i sæson og ligger nr. fire for flest scorede mål. Generelt har det været et anderledes stabilt Tottenham-mandskab, som Antonio Conte har fået stablet på benene i denne sæson, og der venter derfor en stor udfordring for de røde djævle i morgen. Hjemmeholdet går derimod ind til kampen med en mere blandet formkurve, hvor det er blevet til tre sejre, en uafgjort og et nederlag i de seneste fem, hvoraf det senest blev til et skuffende 0-0 resultat hjemme mod Newcastle. De seneste års indbyrdes opgør mellem de to klubber viser dog, at alt kan ske i en kamp mellem Tottenham og United, og at intet er givet på forhånd. Tænk på Ronaldos fantastiske hattrick i seneste opgørs 3-2-sejr. Og Tottenhams uventede udklassering af United tilbage under Solskjær, hvor Mourinhos tropper satte seks bolde i kassen bag De Gea. Spurs har måske medvind i øjeblikket, men som vi ved kan alt ske, når spillerne træder ud på græstæppet i Premier League.

 

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Dato, tid og sted:

Kampen spilles onsdag d. 19/10 kl 21.15 dansk tid. Old Trafford.

 

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Dommer:

Simon Hooper.

 

Skader og karantæner:

Raphael Varane returnerede for de røde djævle mod Newcastle og må forventes at være klar til i morgen. Eriksen var ude med sygdom, men også ham må vi regne med får en rolle. Ten Hag afslørede før Newcastle-kampen, at Anthony Martial nærmede sig et fuldt comeback, men Harry Maguire fortsat er helt ude. Brandon Williams, Axel Tuanzebe og Donny Van De Beek må fortsat se med fra sidelinjen.

Gæsterne må fortsat undvære Emerson Royal på grund af karantæne, samtidig med at Richarlison pådrog sig en skade i sin seneste optræden. Japhet Tanganga forbliver ude, mens Dejan Kulusevski er tvivlsom.

 

Hold øje med:

Der er ingen tvivl om, at Tottenham har udviklet et af ligaens mest spændende angreb, og både Son, Kulusevski og Richarlison kan nævnes her. Men man kommer ikke uden om, at holdet største stjerne er Harry Kane, og det er også ham, der skal være størst fokus på i morgen. Kane er en verdensklasse angriber, og er måske ligaens sikreste foran mål, samtidig med at hans arbejde med ryggen til målet også er fortrinligt. Hans evne til at finde makkeren Heung-Min Son har vist sig uvurderlig for London-holdet et utal af gange, og han skal lukkes ned, hvis det skal blive til en clean sheet i morgen. Udover det er det værd at nævne danske Pierre-Emil Højbjerg, som under Conte har markeret sig som en af holdets vigtigste spillere. Han kommer tilmed med et mål i holdet seneste sejr over Everton, og danskeren spiller sjældent en dårlig kamp.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea
Dalot – Varane – Martínez – Shaw
Casemiro – Eriksen
Fernandes
Antony – Ronaldo – Rashford

 

Tottenham

Lloris

Romero – Dier – Davies

Doherty – Højbjerg – Bentancur – Perisic

Lucas – Son

Kane

 

Skribentens bud på kampens resultat:

Som beskrevet før kommer gæsterne stærkest ind til kampen og må derfor regnes som svage favoritter. Jeg tror dog, at når først spillerne står på banen, får kampen sit eget liv, og de rødklædte spillere er forhåbentlig topmotiveret til at rejse sig ovenpå nullerten mod Newcastle. Det er givetvis optimistisk, men jeg tror, at de røde djævle kæmper sig til en sejr på 2-1, og Rashford kommer på tavlen.

 

TV:

Kampen vises på Viaplay og See.

Forrige artikel

Podcast: Er Ten Hags røde djævle klar til sværvægtskamp mod Contes Spurs?

Næste artikel

OldTrafford.dk inviterer på Den Glade Gris onsdag

ANNONCE