Sæsonen der gik: September

OldTrafford.dk startede september med, at vi den 3. september endelig kunne åbne åbne op for vores længeventede kampplan. Her lovede vi, at vi indenfor få…

OldTrafford.dk startede september med, at vi den 3. september endelig kunne åbne åbne op for vores længeventede kampplan.
Her lovede vi, at vi indenfor få dage ville åbne op for spillersektionen, men som det er sket så mange gange, så er vi ikke gode til at holde tidsplanerne. Der gik nemlig 17 dage, før vi endelig kunne præsentere spillerbasen.

Bomben faldt

Den 8. september kunne London Evening News eksklusivt fortælle, at Manchester Uniteds direktør, Peter Kenyon, skiftede jobbet ud med selvsamme stilling på Stamford Bridge, hvor Roman Ambramovichs milliarder tiltrak ham.
Det var uden tvivl pengene som Kenyon gik efter. Han havde i mange år talt højt om hvor stor United-supporter han var, men så snart pengene faldt…ja så var hans kærlighed åbenbart ikke større.
Manchester United kunne dog blot et par timer efter bekræftelsen på afskedigelsen af Kenyon annoncere hvem afsløren var. Det blev David Gill.

Årets mest omdiskuterede kamp

Den 21. september blev vi så vidne til en af Premier Leagues mest omdiskuterede kampe nogensinde.

Kampen var mellem Manchester United og Arsenal på Old Trafford.
Ruud van Nistelrooy får tilkendt et straffespark i kampens døende minutter, men han misser straffesparket og dermed chancen for at score sejrsmålet i kampen, som endte 0-0.
Herefter gik det galt oveni hovederne på visse Arsenal-spillere, og de gik fuldstændig amok på Nistelrooy.
Få minutter tidligere var Patrick Vieira blevet udvist for at sparke ud efter hollænderen, og den voldshandling var tydeligvis ikke nok for bl.a. Martin Keown og Lauren, som efter kampen gik voldeligt amok på Nistelrooy.

Kampen fik et stort efterspil, hvor Arsenal fik en masse spilledages karantæne, og hvor også deres formand den 23. september 2003 åbent gik ud og kritiserede sine spillere.
Samme dag ville senere blive husket for 2 ting.
Dels pådrog Ole Gunnar Solskjær sig en skade, som holdte ham ude til jul.

Riogate: Måned 1

Men hvad værre var, at der var en spiller i United, som ikke dukkede op til en doping test.

Normalt en detalje, som offentligheden ikke ville høre mere om, men FAs udemokratiske politik betød at synderen blev udnyttet af næsten alle fodboldverdenens højere magter.

Mere om det i næste måned, som vi tager hul på i morgen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Få 10% rabat på den nye hjemmebanetrøje

Næste artikel

Ronaldo sikrede finaleplads

ANNONCE