Ronaldo sikrede finaleplads

Med et mål efter 26 minutter banede Cristiano Ronaldo vejen for en finaleplads til Portugal, da han scorede til 1-0 på endnu et flot hovedstødsmål. Dermed…

Dermed var handlede det bare for Portugal om, at køre sejren hjem over Ruud van Nistelrooys Holland, som flere gange virkede skuffende i deres kamp for at vinde aftenens semifinale.

Ronaldo afsluttede en flot fodboldaften, da han i anden halvleg lagde op til et mål af Maniche og så var finalepladsen sikret, men et selvmål af Andrade gav hollænderne nyt håb uden at de udnyttede det.

Ronaldo blev udskiftet i slutningen af kampen.

Dermed har vi en United-spiller i finalen på blot 19 år og imorgen vil vi så finde ud af om vi også vil have en ex-United spiller som modstander. Karel Poborsky og Tjekkiet møder Grækenland.

Sæsonen der gik: September